Nieuwe avond komt eraan

De eerste QuiteQuiet-avond in 2016 vindt plaats in Delft. Op donderdag 14 januari spelen Port of Call, Sophie ter Schure en Live Poets Society in het fijne Rietveld Theater.

Port of Call is een soloproject van Pieter van Vliet, die zich als singer-songwriter graag laat inspireren door Jeff Mangum, Jason Molina and Bill Callahan. Op het podium gaan alle remmen los en trakteert hij op fijne, melancholieke liedjes, gezongen met een flexibele stem. Leuk feitje: Pieter speelt ook heel goed trombone.

2015 was een mooi jaar voor Sophie ter Schure: ze toerde met haar band The Lasses door Amerika en mocht solo in Duitsland en Nederland openen voor indiefolkartiest Small Houses. Elke woensdagavond doet ze wat ze het liefste doet: onversterkt haar traditionele liedjes zingen, tussen vier verrookte muren in een Ierse pub. Sophie begeleidt haar wonderschone stem op gitaar, duimpiano of bodhrán.

Live Poets Society, een tweetal ervaren muzikanten op jacht naar het perfecte liedje. Gitarist/zanger JeeWee Donkers en toetsenist/fluitist Peter Holen brachten in 2015 hun tweede album ‘The Road Ahead’ uit, met behulp van een keur aan gastmuzikanten. Audio, video, achtergronden en verhalen vind je hier. Mis het niet.

Op de foto zie je een gezamenlijk optreden van Sophie ter Schure en Port of Call.

Donderdag 14 januari
Rietveld Theater, Rietveld 49, Delft
20:30 uur | € 7,50
Reserveren


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s