Stilte tot de derde macht

Nancy Brick, Sommerhus en Winterdagen sluiten het seizoen van QuiteQuiet Delft af. Drie optredens die garant staan voor talloze verstilde momenten. Donderdag 11 juni, Rietveld Theater.

Het singer-songwritersduo Nancy Brick duikt binnenkort samen met producer Frans Hagenaars de studio in voor het tweede album. De plaat verschijnt, onder het label van QuiteQuiet Records, in het najaar van 2015. Het duo ript de muziek tot alleen de essentie overblijft en durft het daarbij aan stiltes te laten vallen.

Sommerhus, ook van QuiteQuiet Records, floreert momenteel op de Rotterdamse Operadagen. Daarnaast werkt het kamerpopduo, net als Nancy Brick, aan een tweede album, dat in de herfst zal verschijnen. Intieme liedjes op gitaar en contrabas met twee vlekkeloos samensmeltende stemmen… and the rest is silence.

Tot slot speelt Winterdagen, het soloproject van Mink Steekelenburg. Minimalistische pianoklanken, subtiele elektronica, meestal klein en intiem, soms krachtig, maar altijd met een weemoedige melodie als uitgangspunt. Winterdagen betovert je, tilt je op en houdt je stevig in de greep.

QuiteQuiet Delft
Nancy Brick, Sommerhus en Winterdagen
Donderdag 11 juni
Rietveld Theater, Rietveld 49
Entree € 7,50
Aanvang 20:30 uur

Reserveren

Foto Sommerhus
Nancy Brick in Noorwegen1


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s