Sterk trio op 12 februari

Een sterk programma, nieuw geluid, fraai licht en tientallen fijnproevers. Ziehier de ingrediënten voor de volgende QuiteQuiet in Delft. Op donderdag 12 februari is het zo ver.

Op het podium verschijnt allereerst de Nederlandstalige singer-songwriter Marjolein van der Heide. Zij maakte onder meer indruk met haar eerbetoon aan de overleden zoon van A.F.Th. van der Heide. Het nummer Tonio snijdt door je ziel. Vervolgens verwelkomen we Ása, een jonge singer-songwriter met IJlandse roots. Zij neemt een pianist en twee backing vocals mee. Belooft heel mooi te worden. Tot slot krijgen fijnproevers Book of Eli (zie video) voorgeschoteld, een band die laveert tussen singer-songwriter en alternatief. Prachtig!

Nog een auditief nieuwtje: in het Rietveld Theater hangt net een nieuwe, fantastische geluidsinstallatie. Een lust voor het oor. Alleen dat is al een reden voor een bezoek op donderdag 12 februari. Aanvang is 20:30 uur (deur open: 20:00 uur). Voor wie kaarten wil, en waarom zou je niet, klikt hier. Voor 7,50 ben je erbij. Tot dan.

https://www.youtube.com/watch?v=CFua0d6RcY8


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s