Verbluffend en verrassend

Twee artiesten met ambities. De Haagse singer-songwriter Jara timmert nadrukkelijk aan de weg en vergroot haar publiek in snel tempo en het Belgische duo Assunta & The Light Orchestra debuteerde verbluffend goed op Nederlandse bodem.

Eerst krijgen de ruim 90 luisteraars Jara voorgeschoteld. Deze singer-songwriter uit Den Haag blinkt uit in oprechtheid. De teksten schrijft ze vanuit haar eigen leven en dat maakt het optreden bijzonder en intiem. Bovendien zijn haar liedjes zeer aangenaam om naar te luisteren.

Na de pauze speelt het Belgische duo Assunta & The Light Orchestra. Fraaie, soms groteske, dan weer minimale songs aan elkaar gezongen door Assunta met een hese en daardoor warme stem. Pieter Thys slaat de toehoorders om de oren met virtuoos gitaarspel en samen leidt dat tot adembenemend mooie liedjes. Een staande ovatie is de beloning. Op woensdag 28 januari 2015 staat het duo op QuiteQuiet Leiden. Reserveer.

De volgende QuiteQuiet in Delft is op donderdag 8 januari 2015. Dan staan op het podium Alex Alden (winnares Jong QuiteQuiet), Noam Vazana en, jawel, Clean Pete met Anne Soldaat. Reserveer.

Jara 1
Assunta & The Light Orchestra 1


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s