Dennis Kolen neemt de tijd

Zijn passie voor muziek is groot. En dus speelde Dennis Kolen tot ver na de afgesproken tijd. Erg? Allerminst. Kolen vermaakt het publiek tot de laatste noot.

In zijn handen een gitaar, microfoon voor de mond. Meer niet. En dan mooie liedjes spelen. Van al zijn verschenen albums. Soms gelardeerd met een smakelijk verhaal. Een podiumdier, zo mogen we die Kolen gerust noemen. Aan het eind van een aantal nummers klinkt plots een flard of een refrein van een bekend nummer: I’m on fire van Springsteen, Wrapped around your finger van The Police. Het geeft het geheel een extra verrassende wending.

De avond begint met een optreden van Delouise, een trio uit Rotterdam met frontvrouw Wies Peters. Ze is het talent zijn ver voorbij, want hier staat een gelouterde muzikante die het publiek inpakt met goed gemetselde liedjes. Een fraai begin van een avond die door Dennis Kolen wordt uitgeluid met een geslaagde ode aan Simon & Garfunkel.

De volgende QuiteQuiet Delft is op donderdag 11 december. Dan verwelkomen we het magische singer-songwriterduo Assunta & The Light Orchestra uit België en de Haagse singer-songwriter JARA. Kaarten bestel je hier.
Delouise 2

Dennis Kolen 1


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s