Een avond waarop alles samenvalt

A Balladeer speelde zijn beste nummers op voortreffelijke wijze, Celine Cairo betoverde de goed gevulde zaal met krachtige melodie en stem en Sanne Hoeksma tilde zichzelf bij haar debuut op tot grote hoogte.

Een magische avond tussen publiek en muzikanten. Er gebeurt iets dat al het goeds samenvalt. Mooi geluid, sfeervol licht (dank Steven), gretige luisteraars en singer-songwriters met zin én in topvorm. Sanne Hoeksma presenteerde zich voor het eerst met zelfgeschreven liedjes. Swingend begeleid door Nathaniel van Veenen op elektrische gitaar mogen we spreken van een zeer geslaagd debuut.

Celine Cairo stond eerder onder meer in de beroemde Carnegie Hall in New York en een uitverkocht Paradiso. Over haar kwaliteiten hoef je geen seconde te twijfelen, maar op deze avond overtreft ze zichzelf. Solo op afwisselend elektrische en akoestische gitaar tovert ze de ene na de andere prachtige melodie met een loepzuivere stem uit de hoge hoed.

Tot slot begrijp je binnen een seconde waarom A Balladeer een razend populaire muzikant is. Na een succesvolle tijd met een band, presenteert A Balladeer zich nu als solo-artiest. Marinus de Goederen op piano en een kleine gitaar, met die adembenemend mooie stem. Warm en krachtig. Met liedjes die zich in je hoofd vastzetten en niet meer loslaten. Heel mooi.

De volgende QuiteQuiet Delft is op donderdag 13 november. Dan verwelkomen we niemand minder dan Dennis Kolen. Kaarten voor deze avond reserveer je hier.
A Balladeer 2

Celine Cairo 3

Sanne Hoeksma 2

De foto’s zijn van Kees van der Niet.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s