Dennis Kolen komt ook

De inkt voor het contract is nog nat, maar het mag de wereld in: singer-songwriter Dennis Kolen komt solo naar ‘de Stilte valt zo Hard’ in Delft. Op donderdag 13 november staat hij een uur lang op ons intieme podium. Centraal staat zijn nieuwe album ‘Foreign affairs’ dat eind oktober in de (digitale) schappen ligt.

Dennis Kolen, die voornamelijk bekend is door zijn persoonlijke albums en intieme optredens, kreeg zijn interesse voor muziek al op vroege leeftijd mee van zijn vader en zijn grootvader, die klarinettist was in een jazzorkest. Op jonge leeftijd leerde hij gitaar spelen en begon zijn eigen liedjes te schrijven. Als rode draad door zijn werk loopt de noodzaak te creëren, waarbij maar een ding telt: de passie voor muziek.

Hij begon zijn solocarrière met een vliegende start, nadat Leo Blokhuis zijn album ‘The Jinx’ belachelijk mooi noemde in ‘De wereld draait door’. Een paar maanden later tekende hij bij het independent label V2 records en bracht in een paar jaar tijd zeven albums uit. Deze albums werden zowel in binnen- als buitenland zeer goed ontvangen.

En donderdag 13 november speelt hij dus op ons podium. De kaartverkoop start binnenkort. Wil je voorreserveren, stuur dan een mail naar destiltevaltzohard@gmail.com. Hier een video van een optreden met zijn band, in Delft speelt hij solo, en dus klein en intiem.

https://www.youtube.com/watch?v=jas8_JzcJzM

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s