Celine Cairo, jawel mensen!

Trots? Ja, best wel. Want ook de Nederlandse singer-songwriter Celine Cairo komt spelen op het podium van ‘de Stilte valt zo Hard’. Op donderdag 9 oktober om precies te zijn. Het duurt nog even, maar ach, voorpret is ook fijn.

Op 27 november 2013 lanceerde Celine Cairo (23) haar tweede EP in een uitverkocht Paradiso. ‘Follow’ is een drieluik over de liefde. De EP is geproduceerd door Fin Greenall (Fink) en werd opgenomen met haar eigen band en Ruben Hein op piano. De 3-track EP verhaalt over de liefde in al haar facetten. Eerste single ‘Follow’ is een ode aan de liefde, ‘More’ gaat over de frustratie na een mislukte relatie en ‘Frozen Waters’ beschrijft een crush op iemand die al bezet is. Voor elke track maakt Cairo een videoclip, het eerste resultaat is ‘Follow’. De clip is gemaakt door de Duitse kunstenaar Jakob Rheinlaender, die tevens verantwoordelijk is voor het artwork.

‘Follow’ is een heerlijk klein liedje dat prettig beklijft en dat je doet uitzien naar de volgende clip. Dat Celine Cairo’s grote doorbraak een kwestie van tijd is, mag duidelijk zijn. En wat tof dat ze dat op donderdag 9 oktober in het Rietveld Theater komt bewijzen. Mooi vooruitzicht.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s