HighLights presenteert… Mathilde Santing

Zangeres Mathilde Santing geeft op vrijdag 9 mei 2014 een avondvullend concert in het Rietveld Theater in Delft. Samen met gitarist Maarten van der Grinten speelt ze de muziekvoorstelling ‘Duel’. Reserveren kan nu al.

Al sinds 1982 timmert Mathilde Santing aan de muzikale weg. Ze verkende in al die jaren talloze muziekstijlen en trok daarbij voortdurend volle zalen. Ze wordt in 1981 landelijk bekend door haar optreden in het destijds veelbekeken televisieprogramma ‘Sonja op Maandag’. In de 33 jaar die hierop volgen verovert zij de harten van vele mensen. Met haar prachtige stem en de keuze van haar liedjes weet Mathilde haar publiek tot in de ziel te beroeren. Ze wint belangrijke en prestigieuze prijzen waaronder drie Edisons, de Popprijs en een Gouden Harp. De muziekvoorstelling ‘Duel’ is een muzikale thriller met oorspronkelijk werk, emoties en bovenal veel bezieling van deze twee goede vrienden.

Het concert van Mathilde Santing in het Rietveld Theater in Delft is een special van ‘de Stilte valt zo Hard’ en wordt mogelijk gemaakt door stichting Theaternetwerk Delft.

Kaarten reserveren

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s