Spinvis opent 2014

Het soloconcert dat Spinvis donderdag geeft, opent het muzikale jaar van ‘de Stilte valt zo Hard’. Op 9 januari trakteert de Nederlandstalige singer-songwriter op een aantal muzikale hoogstandjes. Hij doet dat in een tot de nok gevulde zaal van het Rietveld Theater in Delft. Maar liefst 135 liefhebbers zijn erbij.

Het voorjaar biedt verder een soloconcert van de markante Roosbeef. Zij staat op donderdag 13 februari op ons podium, evenals de bebaarde singer-songwriter Bart van der Lee. Op donderdag 13 maart verwelkomen we misschien wel de grote winnaar van ‘De beste singer-songwriter van Nederland’, editie 2013: Judy Blank. Zij vult de avond onder meer samen met Marten de Paepe.

Momenteel werken we aan meer namen om heel 2014 te gaan vullen. Bekende en minder bekende. Maar we zoeken altijd naar singer-songwriters met passie voor muziek. Zij die net een beetje extra meenemen en het muisstille publiek op en top beroeren. Want daarvoor staat ‘de Stilte valt zo Hard’. Iedereen een mooi, muzikaal jaar.

Kaarten reserveer je hier.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s