Zoeken naar nieuwe namen

‘de Stilte valt zo Hard’ houdt voortdurend ogen en oren open voor jong, nieuw talent en landelijk bekende namen. Dat betekent dat we spotten op festivals, dagelijks luisteren naar stapels cd’s, speuren op Spotify en andere muziekaanbieders. Tips zijn ook van harte welkom. Wie wil je op het ‘Stilte’-podium?

Zo proberen we iedere ‘Stilte’-avond singer-songwriters te programmeren die het publiek een mooie avond bezorgen. Voor het voorjaar van 2014 hebben we er weer een paar in het vizier. Muzikanten die het publiek stil gaat krijgen. Dat Spinvis komt op donderdag 9 januari is bekend. En dat het is uitverkocht weten de meeste mensen ook al.

De eerstvolgende avond staat gepland op donderdag 12 december. Op ons vernieuwde podium (kom gerust kijken) staan die avond het Utrechtse trio My Blue Van, Rotterdammer Michel Ebben en Lukas Batteau uit de Domstad. Misschien niet direct de grootste namen, maar hun daden benne groot. Want man, man, man, zij maken prachtige muziek. Er is maar één manier om daar achter te komen: komen! En kijken! En luisteren!

Kaarten bestel je, zoals altijd, via www.rietveldtheater.nl. En check deze website ook regelmatig voor nieuwe namen en ander nieuws.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s