Spinvis naar ‘de Stilte’

Het is gelukt om singer-songwriter Spinvis naar het Rietveld Theater te halen. In het kader van ‘de Stilte valt zo Hard’ komt hij op donderdag 9 januari 2014 zijn mooiste liedjes spelen. Reserveren kan nu al.

Wie Spinvis zegt, denkt aan poëtische teksten, uit het leven gegrepen en op toegankelijk kunstzinnige manier op muziek gezet. Er ligt inmiddels een enorme stapel juweeltjes, zoals ‘Voor ik vergeet’, ‘Kom terug’, ‘Bagagedrager’, ‘Wespen op de appeltaart’ en ‘Voordeel van video’. Maar dan vergeet ik er nog 100. Het is een unieke kans Spinvis, solo en akoestisch, te komen zien en horen in het Rietveld Theater. En ja, de stilte vast vast weer hard die avond.

Wil je erbij zijn?
Ga naar www.rietveldtheater.nl en klik door naar ‘kaarten reserveren’. Of stuur een mail naar kassa@rietveldtheater.nl. En dan ben jij er donderdag 9 januari 2014 bij. Let wel: er zijn maar 125 plekken beschikbaar in het theater.

Je kunt ook direct reserveren voor donderdag 14 november (met onder meer Tim Akkerman) en donderdag 12 december (onder andere met Lukas Batteau).

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s