Seminar voor songwriters

Marken: een idyllisch (schier)eiland net boven Amsterdam. Een plek van rust waar subtiele ideeën voor liedjes niet worden overstemd door de herrie van de stad. Om die reden verruilde Daniel Versteegh dan ook de Randstad voor Marken, en nu nodigt hij er ambitieuze songwriters uit voor een nieuwe editie van zijn Songwriting Seminar op zaterdag 16 november.

Het Songwriting Seminar heeft als doel songwriters samen te brengen in een inspiratievolle omgeving. Tijdens deze dag kunnen zij workshops volgen, collega’s ontmoeten, inspiratie op doen en zo hun songwriting talent verder ontwikkelen. De workshops worden gegeven door Daniel Versteegh zelf, maar ook Eefje de Visser, Martijn Crama van Music United en Henri Meijer van Song Analytics nemen de deelnemers mee in een dagvullend programma over beeldspraak, betekenisvol componeren, songanalyses en muzikaal ondernemerschap. Eefje de Visser geeft daarbij een unieke blik achter de schermen over haar manier van schrijven. De trailer laat perfect de sfeer en rust van Marken en het seminar zien: http://www.youtube.com/watch?v=uCBIkZro_gw

Het seminar wordt afgesloten met een Performing Night in de historische haven van Marken, die voor iedereen gratis toegankelijk is. In Café Land- en Zeezicht zullen alle deelnemers een eigen song live spelen. Aanmelden kan via de site www.songwritingseminar.nl. Daar is ook meer informatie te vinden over het programma, de locatie en de coaches.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s