Nancy Brick lanceert videoclip

Ze zijn de uitgesproken exponenten van de nieuwe stilte in de muziek: het singer-songwritersduo Nancy Brick. Na de succesvolle release van hun debuutcd en –lp lanceert het tweetal de videoclip van het nummer Nancy Brick. Daar waar een overheersende stilte samenkomt met een luguber verhaal.

In het openingsshot staat zangeres Rieneke Batelaan in een mistige atmosfeer op het uiteinde van een roeiboot. Wanneer de camera naar voren draait zien we in haar handen een bos rozen. Vanaf daar ontstaat het einde van een schijnbaar stukgelopen relatie met gitarist Ron Valeri, met uiteindelijk een zinderende climax. Fraai in beeld gebracht door Rino Gouw, die ook het verhaal schreef en de clip regisseerde.

Samen met Karel van Gelderen (visuele effecten), Jan de Wit (kleurstelling) en Kirsten de Ruiter (make-up) levert Nancy Brick een clip af die bij elke kijkbeurt dieper onder de huid kruipt. De huiveringwekkende samensmelting van beeld en geluid zorgt voor suspense, maar haalt tegelijkertijd de liefde voor Nancy Brick’s verstilde muziek naar boven.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s